Bilderna gör inte en presentation. Men på ett sätt gör de precis det. De visar på ett väldigt tydligt sätt om du lagt ner tid och kraft för att strukturera, fundera på början och slutet och med en tydlig röd tråd som andra berörs av och gärna återberättar.

Att göra arbetslivet enklare är att ha bättre och proffsigare bilder. Presentationer höjer sig i samma sekund som åhörarna ser att bilderna är genomtänkta, med bilder som griper tag och med bara det som måste sägas.

Nyckelordet är synkronisering. Bilder synkroniserar med sin talare. Färgar av sig. Förstärker utan att tjata. Därför ska du ha bättre bilder. Med proffsigare bilder slipper du kurser för att bli en bättre presentatör. Eller egentligen är det tvärtom. Bra presentatörer skadas av mediokra bilder.

Proffsigare betyder inte reklamiga, men det betyder snygga. Förpackning är viktig. Men det viktigaste är nivån. Komplexitet får inte försvinna för att de som du samarbetar med har svårt att klara av det. Du har presentationer dagligen, eller veckovis. Eller kanske en gång månaden. Oavsett så är min poäng att du har det så ofta att det är viktigt.

Förenkla för dig själv – och få ett bättre resultat

Du lägger tid på strategin och tillsammans funderar vi på din story. Vad det är som du vill få fram, vad det är som du vill förändra. Vi hjälper dig med den röda tråden. Vi lägger också ner tid efter uppdragets nivå vilket gör att inga presentationer är för små eller obetydliga för att vi ska jobba tillsammans med dem. Till syvende och sist är det din framgång som är det som betyder allt. Och det får du med snygga presentationer.

Med proffsigare bilder slipper du kurser för att bli en bättre presentatör. Och tvärtom. Bra presentatörer skadas av mediokra bilder.